Vacature: Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf

Bij Het Toddlers Huis zijn we met regelmaat op zoek naar gemotiveerde collega’s. Onze vacatures vind je hier op onze website. De meest actuele vacatures staan op onze speciale vacaturewebsite Werken in de Kinderopvang. Op onze vacaturesite lees je meer over wat voor werkgever wij zijn, waarom het zo leuk is om bij Het Toddlers Huis te werken, hoe collega’s het bij ons vinden, en wat wij jou te bieden hebben! 

Lijkt het je wat, als pedagogisch medewerker aan de slag bij Het Toddlers Huis? Solliciteer dan vooral op één van onze toffe vacatures. Staat de perfecte vacature er voor jou niet tussen? Geen nood, je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen. We maken graag met je kennis!

Details Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf

LOCATIE: 

Kraneweg, Friesestraatweg, Hamburgerstraat, Oosterhamrikkade, Paterswoldseweg. 

SOORT BAAN: 

Part-time

CATEGORIE: 

Kinderdagverblijf

 

Werken in de kinderopvang Groningen 

Ben jij de pedagogisch professional die wij zoeken? Voor onze kinderdagverblijven in Groningen zoeken wij ’n pedagogisch medewerker die van aanpakken weet. Als je bij Het Toddlers Huis werkt, bied je kinderen veiligheid, structuur, positieve aandacht en betrokkenheid. Jonge kinderen voelen zich bij jou op hun gemak. Het kinderdagverblijf is daarmee de ideale plek om op ontdekkingstocht te gaan. Met jouw liefdevolle begeleiding stimuleer je kinderen om de wereld om hen heen te ontdekken. Spelenderwijs natuurlijk, want spelen: daar houden we van bij Het Toddlers Huis!

Als pedagogisch medewerker bij Het Toddlers Huis stimuleer je de ontwikkeling van kinderen, onder andere door uitdagende activiteiten aan te bieden die passen bij het ontwikkelingsniveau van het kind. Ieder kind kan bij ons zichzelf zijn, en daar help jij bij.  Daarnaast draag je natuurlijk zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de groep.

 

Wat heb jij te bieden?

* Jij bent organisatorisch sterk.

* Je bent pro-actief.

* Je steekt graag de handen uit de mouwen en levert een actieve bijdrage aan de dagelijkse gang van zaken op de groep.

* Je kunt je flexibel opstellen als dat nodig is.

* Je bent pedagogisch bevoegd om op het kinderdagverblijf te werken.

* Je vindt het belangrijk om samen met je collega’s een open en eerlijke werksfeer te creëren en te onderhouden.

* Je hebt humor en bent positief ingesteld!

 

Wat bieden wij?

* Een afwisselende baan in ’n fris en enthousiast team, binnen een moderne en betrokken organisatie. 

* Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met leuke cursussen en opleidingen. We hebben veel oog voor jouw talenten en kwaliteiten, en kijken graag samen met jou hoe je die het beste in kunt zetten. 

* Onze pedagogisch coach biedt begeleiding op maat, zodat je je snel helemaal thuis voelt bij Het Toddlers Huis.

* We zijn groot en klein tegelijk: groots in de leukste personeelsfeestjes 😉 en klein in het persoonlijke contact met jou!

 
 

Reageren op Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf?

Ben je geïnteresseerd in ’n leuke baan bij de leukste kinderopvang van Groningen? Wacht dan niet langer en reageer snel op de vacature Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf Groningen! De actuele vacature vind je op onze vacaturesite. We maken graag binnenkort met je kennis!

Ben je benieuwd naar onze andere vacatures voor pedagogisch medewerkers in Groningen? 
Je vind alle kinderopvang vacatures op onze eigen vacaturesite