Vacature: Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang

Bij Het Toddlers Huis zijn we met regelmaat op zoek naar gemotiveerde collega’s. Onze vacatures vind je hier op onze website. De meest actuele vacatures staan op onze speciale vacaturewebsite Werken in de Kinderopvang. Op onze vacaturesite lees je meer over wat voor werkgever wij zijn, waarom het zo leuk is om bij Het Toddlers Huis te werken, hoe collega’s het bij ons vinden, en wat wij jou te bieden hebben! 

Lijkt het je wat, als pedagogisch medewerker aan de slag bij Het Toddlers Huis? Solliciteer dan vooral op één van onze toffe vacatures. Staat de perfecte vacature er voor jou niet tussen? Geen nood, je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen. We maken graag met je kennis!

Details Vacature Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang Groningen

LOCATIE: 

KranewegFriesestraatwegHamburgerstraatOosterhamrikkade, Sint Michaëlschool, Paterswoldseweg.

SOORT BAAN: 

Part-time

CATEGORIE: 

Buitenschoolse opvang

 

Werken op de buitenschoolse opvang

Het Toddlers Huis en Monkey Donky Speelhuis hebben samen vijf locaties waar buitenschoolse opvang wordt aangeboden. Voor deze locaties zoeken we regelmatig nieuwe collega’s, want we vangen een heleboel leuke kinderen op en daar hebben we ook ’n heleboel leuke pedagogisch medewerkers voor nodig 😉.  

Op de buitenschoolse opvang zorg jij ervoor dat kinderen na schooltijd een fijne tijd hebben en lekker kunnen ontspannen. Na een drukke schooldag is de tijd op de BSO vrije tijd, en zo benaderen wij het ook: kinderen worden vooral uitgedaagd om hun eigen interesses te volgen. Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang stimuleer jij de kinderen hierin. Je biedt leuke, uitdagende en afwisselende activiteiten aan en zorgt ervoor dat elk kind een toptijd heeft op de BSO. Dankzij jou kijken de kinderen ernaar uit om naar de buitenschoolse opvang te gaan!  

Ben jij de perfecte pedagogisch medewerker voor deze rol? Houd je van aanpakken, speel je graag een actieve rol in de dagelijkse gang van zaken op de BSO en zie jij welke begeleiding en stimulans elk kind nodig heeft? Dan zoeken we jou! 

 

Wat heb jij te bieden?

* Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt ’n pro-actieve houding. Je weet wat er gedaan moet worden en doet dat ook. 

* Je zet je met enthousiasme en plezier in voor je team, je groep en de organisatie. 

* Je bent flexibel als dat nodig is. 

* Je hebt bij voorkeur meerdere jaren relevante werkervaring. 

* En uiteraard ben je bevoegd om op de buitenschoolse opvang te werken! 

 

Wat bieden wij?

* Een leuke en afwisselende baan, in een enthousiast team en een fijne, betrokken organisatie.  

* Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met leuke cursussen en opleidingen. We hebben veel oog voor jouw talenten en kwaliteiten, en kijken graag samen met jou hoe je die het beste in kunt zetten. 

* Onze pedagogisch coach biedt begeleiding op maat, zodat je je snel helemaal thuis voelt bij Het Toddlers Huis.

* We zijn groot en klein tegelijk: groots in de leukste personeelsfeestjes 😉 en klein in het persoonlijke contact met jou!

Reageren op Vacature Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang?

Ben je geïnteresseerd in ’n leuke baan bij de leukste kinderopvang van Groningen? Wacht dan niet langer en reageer snel op de vacature Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf Groningen! De actuele vacature vind je op onze vacaturesite. We maken graag binnenkort met je kennis!

Ben je benieuwd naar onze andere vacatures voor pedagogisch medewerkers in Groningen? 
Je vind alle kinderopvang vacatures op onze eigen vacaturesite