Derde- en vierdejaars stage kinderopvang

Bij Toddlers Huis zijn we met regelmaat op zoek naar gemotiveerde collega’s. Wanneer er vacatures zijn worden deze hier aangeboden, en op onze vacaturesite. Op de vacaturesite komen ook een aantal collega’s aan het woord over werken bij Toddlers Huis. Je kunt uiteraard ook een open sollicitatie naar ons sturen. 

Derde- en vierdejaars stage kinderopvang Groningen

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s bij het Toddlers Huis. Wil je graag stage lopen bij ons op de kinderopvang in Groningen? Bekijk hier onze vacature voor een derde- of vierdejaars stage plek en wellicht spreken we elkaar snel. 

Details derde- en vierdejaars stage kinderopvang Groningen

Werken in de kinderopvang Groningen

Ben jij bezig aan je derde of vierde jaar van een studie waarmee je pedagogische bevoegd wordt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou? Wij bieden je een stageplek gedurende je studie op een of meerdere van onze locaties. Functioneer je naar behoren, dan bieden wij je na het behalen van je diploma een baan aan binnen ons bedrijf.

Wat bieden wij;

  • een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden;
  • de mogelijkheid om ervaring in de sector op te doen;
  • ondersteuning en begeleiding waar nodig;
  • een prettig werkklimaat.

Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en reageer snel op de vacature derde- en vierdejaars stage kinderopvang Groningen. Ben je benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk dan al onze vacatures