Vacature: Stage Kinderopvang

Bij Het Toddlers Huis zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde collega’s en stagiairs. Onze vacatures vind je hier op onze website. De meest actuele vacatures staan op onze speciale vacaturewebsite Werken in de Kinderopvang. Op onze vacaturesite lees je meer over wat voor werkgever wij zijn, waarom het zo leuk is om bij Het Toddlers Huis te werken of stage te lopen, hoe collega’s het bij ons vinden, en wat wij jou te bieden hebben! 

Lijkt het je wat, een stageplek als pedagogisch medewerker bij Het Toddlers Huis? Solliciteer dan vooral op de stagevacature! We maken graag met je kennis!

Details Vacature Stage Kinderopvang Groningen

LOCATIE:

KranewegFriesestraatwegHamburgerstraatOosterhamrikkadeSint MichaëlschoolPaterswoldseweg.

SOORT BAAN:

Stageplek kinderopvang

CATEGORIE:

Kinderdagverblijf en/of Buitenschoolse opvang

 

Stage lopen in de kinderopvang Groningen

Superleuk dat je een pedagogische opleiding volgt en interesse hebt in een carrière in de kinderopvang! We kunnen je uit ervaring vertellen wij bij Het Toddlers Huis écht de leukste baan van de wereld hebben. Kom jij het bij ons ervaren, tijdens je stage als pedagogisch medewerker in de kinderopvang?

Bij Het Toddlers Huis laten we je graag zien en ontdekken wat het werken in de kinderopvang inhoudt. Onze ervaren pedagogisch medewerkers leren je alles wat er over het werk op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang te leren valt. Op school houd jij je bezig met de theoretische kennis, maar tijdens je kinderopvang stage doe je praktijkervaring op. En die ervaring is onmisbaar in je latere werk als pedagogisch medewerker!

Bevalt de stage op ons kinderdagverblijf of BSO je goed, en klikt het ook vanuit onze kant? Dan kan het maar zo zijn dat we je na afronding van je stage en/of opleiding een baan bij ons aanbieden! Meerdere studenten gingen je al voor. Want, er is geen leuker huis dan Het Toddlers Huis 😄.

We hebben regelmatig stageplekken voor (derde- en vierdejaars) studenten van verschillende opleidingen, zoals (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker, Social Work of de Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional.

 

Wat heb jij te bieden?

* Het belangrijkste vinden wij dat jij er zin in hebt! Je bent enthousiast, gemotiveerd en wilt graag meer leren over het werk als pedagogisch medewerker.

* Je gedraagt je verantwoordelijk, naar de kinderen, ouders, collega’s en ook m.b.t. je schoolwerk.

* Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt humor. Want we maken het graag gezellig met elkaar 😉.

 

Wat bieden wij?

* Een leuke stageplek in een fijn team op een mooie locatie, waar onze collega’s je met veel plezier begeleiden in je ontwikkeling.

* Een stageplek waar we openstaan voor jouw ideeën en kwaliteiten. Jij leert van ons, maar we leren ook graag van jou!

* Bij ons kun je kennismaken met de VVE-methode waar wij elke dag mee werken, Piramide.

 

Reageren op Vacature Stage Kinderopvang?

Ben je geïnteresseerd in ’n leuke stageplek bij de leukste kinderopvang van de stad? Wacht dan niet langer en reageer snel op de vacature Stage Kinderopvang Groningen! De actuele vacature vind je op onze vacaturesite. We maken graag binnenkort met je kennis!

Ben je benieuwd naar onze andere vacatures voor pedagogisch medewerkers in Groningen? 
Je vind alle actuele kinderopvang vacatures op onze eigen vacaturesite