Vacature: Pedagogisch Medewerker, vroege vogel

Bij Het Toddlers Huis zijn we met regelmaat op zoek naar gemotiveerde collega’s. Onze vacatures vind je hier op onze website. De meest actuele vacatures staan op onze speciale vacaturewebsite Werken in de Kinderopvang. Op onze vacaturesite lees je meer over wat voor werkgever wij zijn, waarom het zo leuk is om bij Het Toddlers Huis te werken, hoe collega’s het bij ons vinden, en wat wij jou te bieden hebben! 

Lijkt het je wat, als pedagogisch medewerker aan de slag bij Het Toddlers Huis? Solliciteer dan vooral op één van onze toffe vacatures. Staat de perfecte vacature er voor jou niet tussen? Geen nood, je kunt ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen. We maken graag met je kennis!

Details Vacature Pedagogisch Medewerker, vroege vogel

LOCATIE: 

KranewegFriesestraatwegHamburgerstraatOosterhamrikkadePaterswoldseweg. 

SOORT BAAN: 

Part-time

CATEGORIE: 

Kinderdagverblijf

 

Werken in de kinderopvang Groningen

Schrik jij niet van ’n (hele) vroege wekker, spring jij met gemak om 06:00 uur ’s ochtends uit je bed en sta je vervolgens met een grote glimlach, zonder ochtendhumeur, om 07:00 uur de eerste kinderen en ouders te ontvangen op de locatie? Perfect, naar zo’n vroege vogel zijn we op zoek! 

Als vroege vogel ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders en kinderen die ’s ochtends naar het kinderdagverblijf komen. Je doet een zorgvuldige overdracht met ouders en zorgt ervoor dat alle informatie bij je collega’s terechtkomt die de rest van de dag op de groep staan. Naast de vroege vogel-uren kun je naast de vaste pedagogisch medewerkers ingezet worden op de verschillende opvanggroepen. Bijvoorbeeld bij ziekte, zwangerschap en vakantie. We kijken hierbij naar jouw kennis, ervaring en wensen. 

Door de inzet in de vroege ochtenduren is deze vroege vogel vacature heel geschikt voor pedagogisch medewerkers die maar een paar uurtjes per week willen werken. Ideaal als je nog studeert of als je net afgestudeerd bent en aan het begin van je kinderopvang-carrière staat. Maar, ook als je juist veel wilt werken is dit een goede vacature om op te solliciteren, want jouw werkuren kunnen eenvoudig uitgebreid worden met invalwerk op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang.  

Onze vroege vogel: 

* Heeft geen last van ’n ochtendhumeur en zorgt ervoor dat ouders en kinderen zich welkom voelen op de locatie. 

* Kan goed luisteren en is nauwkeurig. Alle informatie uit overdrachten van ouders moet goed overgedragen worden naar de collega’s. 

* Heeft oog voor het kind, ziet hoe het ’s ochtends binnenkomt en wat het kind nodig heeft om de opvangdag  fijn te beginnen. Een knuffel, een activiteit, nog even zwaaien naar papa of mama? Jij zorgt voor een veilige basis. 

* Is pedagogisch bevoegd om op het kinderdagverblijf te werken. Weet je het niet zeker? Check het via de Diplomacheck Kinderopvang!

* Is flexibel inzetbaar. 

Wat hebben wij te bieden?

* Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden in ’n fris en enthousiast team, binnen een moderne en betrokken organisatie. 

* Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met leuke cursussen en opleidingen. We hebben veel oog voor jouw talenten en kwaliteiten, en kijken graag samen met jou hoe je die het beste in kunt zetten. 

* De ideale plek om ervaring op te doen in de kinderopvangsector. 

* Onze pedagogisch coach biedt begeleiding op maat, zodat je je snel helemaal thuis voelt bij Het Toddlers Huis.

* We zijn groot en klein tegelijk: groots in de leukste personeelsfeestjes 😉 en klein in het persoonlijke contact met jou!

 

Reageren op Vacature Pedagogisch Medewerker, vroege vogel?

Ben je geïnteresseerd in ’n leuke baan bij de leukste kinderopvang van Groningen? Wacht dan niet langer en reageer snel op de vacature Pedagogisch Medewerker Kinderdagverblijf Groningen! De actuele vacature vind je op onze vacaturesite. We maken graag binnenkort met je kennis!

Ben je benieuwd naar onze andere vacatures voor pedagogisch medewerkers in Groningen? 
Je vind alle kinderopvang vacatures op onze eigen vacaturesite