Geef hier uw suggestie!


Over het Toddlershuis

Het Toddlers Huis 

Het Toddlers Huis is een particuliere kinderopvangorganisatie in Groningen. Sinds 1998 vangen medewerkers baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar op. Het Toddlers Huis heeft twee kinderdagverblijven en een buitenschoolse opvang. De ontwikkeling van het kind, veiligheid en deskundigheid van de begeleiding staan voorop. Het Toddlers Huis hecht veel belang aan deskundigheid op het gebied van kinderopvang. Daarom voert Het Toddlers Huis een pedagogisch beleid. Elk jaar wordt dit beleid waar nodig bijgesteld met nieuwe kennis en opleidingen voor medewerkers. 

Waar een kind speelt, leert en groeit

Waar een kind speelt, leert en groeit

Het Toddlers Huis levert een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen door ze op te vangen in een vertrouwde en kindvriendelijke omgeving. Iedere groep wordt samengesteld op basis van leeftijd. De betrokken begeleiders zorgt voor de kinderen. In de gezellige en veilige sfeer van de groep ontplooien kinderen zich optimaal en in hun eigen tempo. 

Opvangvormen kinderopvang

Opvangvormen kinderopvang

Wij begrijpen dat het lastig is om van tevoren vast te leggen welke dagen u afneemt als u wisselende werktijden heeft. Daarom is het mogelijk om flexibel een aantal dagdelen af te nemen. Of u kiest voor een 0-urencontract, waarbij u alleen de uren afneemt die u nodig heeft. 

'Het belang van flexibele opvang'

Opvangvormen buitenschoolse opvang

Opvangvormen buitenschoolse opvang

De begeleiding van de bso vangt uw kind op schooldagen op. Daar valt het halen en brengen ook onder. Uw kind is vrij van school, maar u moet werken? De reguliere opvang breidt u eenvoudig uit naar opvang tijdens margedagen en schoolvakanties. 

 

Vestigingen Toddlers Huis

Friesestraatweg

Friesestraatweg

In de voormalige melkfabriek De Ommelanden aan de Friesestraatweg bevinden zich de kinderopvang en buitenschoolse opvang van Het Toddlers Huis. Deze locatie is dankzij de goede bereikbaarheid geliefd onder ouders uit wijken zoals Reitdiep, de Held, Gravenburg, Vinkhuizen, Paddepoel en het Zernikepark.

 

Kraneweg

Kraneweg

In het centrum van Groningen aan de Kraneweg is een kinderopvang voor kinderen tot 4 jaar. Iedere dag zorgen de betrokken medewerkers hier voor de baby- en peutergroep. De kinderopvang is goed bereikbaar vanuit de Schildersbuurt, Oranjebuurt, Hoendiep, Zeeheldenbuurt en het centrum van Groningen.

 

Rondleiding aanvragen

Rondleiding aanvragen

Voordat u uw kind bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang aanmeldt, wilt u natuurlijk eerst even komen kijken.