Studenten bijbaan Kinderopvang Groningen

Ben jij op zoek naar een leuke studenten bijbaan in Groningen en heb je affiniteit met kinderen? Dan ben je bij Het Toddlers Huis aan het juiste adres. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze kinderopvang  dus wellicht hebben wij de baan die perfect bij jou past.
Bekijk al onze vacatures op onze vacature pagina

Wie zijn wij?

Het Toddlers Huis is een particuliere kinderopvangorganisatie in Groningen. Sinds 1998 vangen medewerkers baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar op. Het Toddlers Huis heeft twee kinderdagverblijven en een BSO. De ontwikkeling van het kind, veiligheid en deskundigheid van de begeleiding staan voorop.

Stage kinderopvang in Groningen

Naast de vacatures voor studenten biedt onze kinderopvang ook stageplekken voor stagiaires. Zo heeft Het Toddlers Huis elk studiejaar plaats voor enthousiaste stagiaires die een opleiding volgen in de richting van Helpende Welzijn en pedagogisch medewerker. Bij Het Toddlers Huis doe je ervaring op met kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 13 jaar oud.

Lees meer over stage kinderopvang in Groningen >>

Vacature: groepsassistent (vroege vogel)

Als groep assistent werk je in een gemotiveerd team op de kinder- en buitenschoolse opvang van Het Toddlers Huis. We noemen je een vroege vogel, omdat je de opvang opent. Daarmee ben je het eerste contact voor de ouders en een vertrouwd gezicht voor de kinderen. Iedere ochtend informeer je bij ouders of er nog bijzonderheden zijn. Deze informatie draag je over aan de groepsbegeleiders. Je uren kunnen worden uitgebreid met oproepuren voor de verschillende groepen.

Lees meer over de vacature groepassistent (vroege vogel)>>

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures of zoek je naar een stageplek?