Rondleiding bij Het Toddlershuis Groningen

Kom eens langs! Bij Het Toddlershuis kun je altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding.

Vraag een rondleiding aan via dit formulier!

Kom eens vrijblijvend langs bij Het Toddlers Huis of Monkey Donky Groningen!

Bij Het Toddlers Huis of Monkey Donky kun je altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding. We kunnen ons namelijk voorstellen dat je wilt weten in welke sfeer en omgeving je kind terecht komt.

  • Hoe gaat de leiding om met de kinderen?
  • Wat is de dagindeling?
  • Hoe zien de slaapkamers eruit en waar spelen de kinderen?
  • En door wie wordt je kind van school gehaald?

Het zijn vragen waar je tijdens een rondleiding antwoord op krijgt. Je bent na deze rondleiding tot niets verplicht, de keus is aan jou!

Rondleiding aangevraagd, en dan? 

Eén van de medewerkers van de locatie waar je een rondleiding hebt aangevraagd, neemt binnen 1-2 dagen telefonisch contact met je op om een afspraak met je te maken. Je kunt alvast nadenken over welke dag en/of welk moment voor jou geschikt is. Houd er rekening mee dat wij het dagritme van de groep volgen, en dat dus niet elk gewenst tijdstip beschikbaar is voor een rondleiding kan. Tot gauw!

Rondleiding in coronatijd

Vanwege de corona-maatregelen vinden de rondleidingen op onze locaties voorlopig in aangepaste vorm plaats. Ouders brengen enkel een flits-bezoek aan de locatie, waar ze vanaf buiten of vanuit de hal door het raam de locatie/groep kunnen bekijken. Ouders komen niet binnen op de groepen. Als de ruimte op de locatie dat toelaat, wordt nog een gesprek gevoerd op 1,5 meter afstand. Bij mooi weer kan dat bijvoorbeeld ook buiten. Lukt het op de locatie niet, dan wordt een videogesprek ingepland om meer over onze opvang te vertellen. Daarbij worden dan ook aanvullende foto’s en filmpjes van de locatie getoond.

We hopen op deze manier (aanstaande) ouders tóch een goed beeld te kunnen geven van onze locaties en de sfeer op onze opvang. Maar, de gezondheid van iedereen staat op de eerste plaats dus alles wel op veilige afstand. We hopen op je begrip en zien je graag!

Heb je zelf verkoudheids- en/of griepklachten? Dan kun je helaas niet langskomen. Laat het ons weten en we plannen een nieuwe afspraak!

Meer informatie over de corona-maatregelen op onze opvang lees je in ons corona protocol en op de corona informatiepagina (via de website van onze collega-organisatie Monkey Donky Speelhuis).

Sfeer impressie

Wat zeggen ouders over ons?

3 voordelen van onze kinderopvang

Unieke Locaties

Kinderen voelen zich helemaal thuis in onze prachtige binnenspeeltuinen en buitenruimtes!

Vertrouwde gezichten

Vaste leiding zorgt voor rust op de groep en is goed voor de ontwikkeling van uw kind.

Snelle & Flexibele plaatsing

Heeft u per direct een nieuwe baan of werkt u op uitzendbasis? Dan kunt u bij wijze van spreken vandaag nog uw kind naar onze opvang brengen.

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky