Geef hier uw suggestie!


Plaatsingsbeleid

Plaatsing

Als Het Toddlers Huis uw aanmeldingsformulier heeft ontvangen, neemt het contact met u op voor een algemeen intakegesprek. Afgaande op uw wensen worden de start van de opvang en de opvangvorm vastgelegd. U ontvangt vervolgens de plaatsingsovereenkomst. 

Voor het eerst naar de opvang

Voor het eerst naar de kinderopvang

Een maand voordat de opvang start, wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek op de vestiging. In dit gesprek ontvangt u alle belangrijke informatie over het kinderdagverblijf. Ook worden afspraken gemaakt voor de wenperiode. In drie afspraken maakt uw kind rustig kennis met de groep. De eerste keer zit uw kind een halfuur in de groep, de ouder of verzorger mag dan ook blijven. Daarna komt uw kind nog een keer terug voor twee uurtjes in de groep. De derde keer komt uw kind voor een halve dag. Zo kunnen zowel ouder als kind rustig wennen aan Het Toddlers Huis. 

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag

Handig om te weten: sinds de invoering van de Wet Kinderopvang ontvangen ouders maandelijks een factuur voor de kosten van kinderopvang. Ouders hebben (meestal) recht op kinderopvangtoeslag. De hoogte van de tegemoetkoming is afhankelijk van het toetsingsinkomen en gezinssamenstelling van de aanvrager. Maak op de website van de Belastingdienst een proefberekening  van uw toeslag kinderopvang.

Hulp nodig bij het aanvragen of wijzigen van kinderopvangtoeslag? De afdeling administratie helpt u graag. Vraag hulp aan.

 

 

 

Registratieplicht

Registratieplicht

Het Toddlers Huis is als officieel kinderdagverblijf geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Hierna staat het overzicht van de registratienummers per vestiging in het LRKP (Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen). Deze moet u invullen wanneer u uw kinderopvangtoeslag aanvraagt of wilt wijzigen bij de Belastingdienst.

 

Vestiging Opvangsoort Registratienummer
 Kraneweg   Kinderdagverblijf 199110062
Friesestraatweg 217e  Kinderdagverblijf 952159077
Friesestraatweg 217e  Buitenschoolse opvang 888901082

 

Rondleiding aanvragen

Rondleiding aanvragen

Benieuwd naar de opvang bij Het Toddlers Huis? Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.