Geef hier uw suggestie!


Opvang in alle vormen

Het Toddlers Huis biedt opvang op vaste dagen. Maar omdat iedere ouder een andere agenda heeft, zijn er daarnaast flexibele opvangvormen. Zo is er altijd opvang die aansluit bij uw wensen. Benieuwd naar de kosten van de verschillende opties? Met de Rekentool berekent u gemakkelijk de kosten van de opvang.

Iedere werkdag van 7.00 tot 18.30 uur opvang

De reguliere kinderopvang van Het Toddlers Huis start om 7.00 uur in de ochtend en loopt tot 18.00 uur ’s avonds. Op vaste dagen of dagdelen in de week vangen de begeleiders uw kind(eren) op.

Voor de ouders die later eindigen, is er verlengde opvang tot 18.30 uur. Het Toddlers Huis hanteert geen vaste breng- en haaltijden: ouders brengen en halen hun kinderen wanneer het past. Tijdens de schoolvakanties gaat de opvang gewoon door, tenzij de ouder anders bepaalt.

Incidentele opvang

Neemt u geen vaste opvang bij Het Toddlers Huis af, maar heeft u toch (onverwacht) opvang nodig? Met een 0-urencontract neemt u alleen opvang af wanneer dat nodig is.

Schoolwekencontract

Speciaal voor de ouders die werkzaam zijn in het onderwijs, is er het schoolwekencontract. Dit contract biedt alleen kinderopvang tijdens de schoolweken.

Flexibele opvang

Heeft u een baan waarbij u flexibele diensten draait, en zoekt u een opvangcontract dat daar bij past? Bij het Toddlers Huis kunt u een flexibel contract voor een aantal dagdelen per maand afsluiten. U kiest zelf wanneer u de dagdelen inzet.

Extra dagdelen en ruilen van dagen

Het kan voorkomen dat ouders kinderopvang buiten de vaste dagen nodig hebben. Of dat er een keer een dag gewisseld wordt. Dat is meestal geen probleem. De begeleiding van de groep denkt hier graag over mee.

Rondleiding aanvragen

Benieuwd welke opvangvorm bij u past? Bespreek het tijdens een vrijblijvende rondleiding.