Vorige slide
Volgende slide

Monkey Donky St. Michaelschool Groningen

Adres:

  • Butjesstraat 8
  • 9712 EW Groningen

Contact:

  • Tel: 0505791072
  • Email: info@monkeydonky.nl

Locatie St. Michaëlschool Groningen

Midden in de binnenstad, op een prachtige plek, geven ouders, leerlingen en het schoolteam vorm aan een kleine gezellige school, de St. Michaëlschool. Het gebouw waarin de St. Michaëlschool gehuisvest aan de Butjesstraat. Het gebouw stamt uit 1930 en is in de jaren zestig flink verbouwd. In 2006 is er ingrijpend gerenoveerd. Boven op de school zijn drie extra lokalen geplaatst en de school heeft als eerste gebouw in Nederland een lichtgewicht groen dak gekregen. Het gebouw ziet er van buiten en van binnen prachtig uit. Het is een schoolgebouw waarin met plezier geleerd kan worden. Op de eerste en tweede verdieping van de vernieuwde school is onze BSO gevestigd.

Buitenschoolse opvang Butjesstraat

Sinds 2009 biedt Monkey Donky Speelhuis buitenschoolse opvang in een voormalig klaslokaal in de St. Michaëlschool. De school is gevestigd in het centrum van de stad, de Butjesstraat. Leerlingen van de St. Michaëlschool gaan hier naar de buitenschoolse opvang. Er kunnen natuurlijk ook leerlingen van andere scholen terecht op deze locatie. Na schooltijd komen de kinderen in een gezellige ruimte met verschillende hoeken waar ze heerlijk kunnen spelen. Er kan gespeeld worden op een groot speelplein met zandbak. Daarnaast kan er voor het kinderkookcafé gebruik gemaakt worden van de keuken. Er wordt ook lekker buiten gespeeld op het schoolplein en binnen is er een groot speellokaal. Op sommige margedagen en in alle schoolvakanties is de opvang aan de Hamburgerstraat, daar is een grote indoor speeltuin.

Buitenschoolse opvang Star Numanstraat

Sinds 2015 heeft de St. Michaëlschool een tweede locatie aan de Star Numanstraat, tussen de Korrewegwijk en Oosterpark. Ook op deze locatie werkt Monkey Donky Speelhuis samen met de St. Michaëlschool. De nieuwe locatie van de St. Michaëlschool ligt aan de Hamburgervijver, recht tegenover de buitenschoolse opvang van Monkey Donky Speelhuis. De kinderen die hier naar school gaan worden opgevangen aan de Hamburgerstraat.

LRK-nummer

LRK St. Michaëlschool buitenschoolse opvang – 163741177

Het meest recente GGD inspectierapport van de locatie Sint Michaëlschool kun je inzien op de website van het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande link: 

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky