Vorige slide
Volgende slide

Monkey Donky Paterswoldseweg Groningen

Adres:

  • Paterswoldseweg 123
  • 9727 BE Groningen

Contact:

  • Tel: 0505791072
  • Email: info@monkeydonky.nl

Locatie Paterswoldseweg Groningen

De opvang aan de Paterswoldseweg is gevestigd in De Rank. Al sinds 2003 verzorgt Monkey Donky Speelhuis kinderopvang op deze locatie. De Rank ligt naast de ingang van het Stadspark aan de Concourslaan. Om de locatie hebben we een grote tuin met speeltoestellen waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. De kinderboerderij en de speeltuin in het Stadspark zijn op loopafstand.

Kinderdagverblijf Paterswoldseweg

Het Groningse kinderdagverblijf van Monkey Donky Speelhuis aan de Paterswoldseweg ligt op loopafstand van het Stadspark. ’s Ochtends worden de kinderen ontvangen in één van de twee groepsruimten. Afhankelijk van het aantal kinderen spelen de kinderen vervolgens in de centrale hal. Hier is ruimte voor actief spel, zoals het spelen met rijdend materiaal. Verder kunnen de kinderen er heerlijk klimmen en klauteren op de verschillende speeltoestellen die er staan. Als de meeste kinderen aanwezig zijn, gaan ze naar hun eigen groep. Aan het einde van de dag ontmoeten de kinderen van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang elkaar in de speelhal. Broertjes en zusjes zien elkaar dan en kinderen van verschillende leeftijden leren omgaan met elkaar. Op deze locatie worden kinderen opgevangen in de leeftijd van drie maanden tot 4 jaar. Dit gebeurt in twee groepen: een baby-dreumesgroep (3 maanden tot 2 jaar) en een peutergroep (2 tot 4 jaar).

Op het kinderdagverblijf aan de Paterswoldseweg bieden we de mogelijkheid om tussen de middag een warme maaltijd te gebruiken. Broodmaaltijd of warme hap: de keuze is aan jou! Onze fantastische koks maken er elke dag iets lekkers én gezonds van. Voor meer info kun je contact opnemen met de administratie.

Buitenschoolse opvang Paterswoldseweg

Onze locatie aan de Paterswoldseweg is gevestigd op loopafstand van het Stadspark. De buitenschoolse opvang beschikt over een gezellige groepsruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, uitrusten, lezen en knutselen. Daarnaast kan gespeeld worden in de centrale hal. In deze hal is ruimte voor actiever spel, zoals het spelen met autootjes en fietsjes. Verder kunnen de kinderen er heerlijk klimmen en klauteren op de verschillende speeltoestellen die er staan. Aan het einde van de dag spelen de kinderen van de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf er samen. Met het fraaie Stadspark en de kinderboerderij naast de deur is er ruim gelegenheid om, onder toezicht van de groepsleiding, buiten te spelen.

LRK-nummers en inspectierapporten

LRK Paterswoldseweg kinderdagverblijf – 155483730
LRK Paterswoldseweg buitenschoolse opvang – 229547047

De meest recente GGD inspectierapporten van de locatie Paterswoldseweg kun je inzien op de site van het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande links: 

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky