Vorige slide
Volgende slide

Het Toddlers Huis Kraneweg Groningen

Adres:
Kraneweg 107
9718 JM Groningen

Contact:
Tel: 050 577 23 96
Email: info@toddlershuis.nl

Locatie Kraneweg

Het Toddlers Huis is gevestigd aan de Kraneweg. Het is een klein, gezellig kinderdagverblijf dat in de zomer van 2018 helemaal vernieuwd is. Er is parkeergelegenheid voor de deur van het kinderdagverblijf, helaas wel tegen betaling. Het Toddlers Huis is modern ingericht. In ons kinderdagverblijf zijn een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep gevestigd. De groepen zijn direct aan de gangen verbonden. Daarnaast beschikken wij over een mooie binnenplaats. Deze tuin is ingericht met een zandbak, een babytuin en een glijbaan. Ook kunnen de kinderen spelen met rijdend materiaal. Natuurlijk is de gehele tuin door middel van hekken veilig gemaakt voor de kinderen. Vanuit alle groepsruimtes is via de tuindeuren de tuin te bereiken. We spelen ook regelmatig in de speeltuintjes in de omgeving van de Kraneweg.

Op het kinderdagverblijf aan de Kraneweg bieden we de mogelijkheid om tussen de middag een warme maaltijd te gebruiken. Broodmaaltijd of warme hap: de keuze is aan jou! Onze fantastische koks maken er elke dag iets lekkers én gezonds van. Voor meer info kun je contact opnemen met de administratie.  

 

LKR-nummer en inspectierapport

LRK Kraneweg kinderdagverblijf – 199110062

Het meest recente GGD inspectierapport van de locatie Kraneweg kun je inzien op de website van het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande link: 

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky