Vorige slide
Volgende slide

Monkey Donky Hamburgerstraat Groningen

Adres:

  • Hamburgerstraat 13
  • 9714 JA Groningen

Contact:

  • Tel: 0505791072
  • Email: info@monkeydonky.nl

Locatie Hamburgerstraat Groningen

Aan de Hamburgerstraat is een overdekte en afgesloten speelplaats met een grote zandbak en ruimte om onder andere te fietsen en rond te racen. Daarnaast is er rondom het gebouw een afgesloten ruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. De locatie grenst aan een park met een grote vijver waar de kinderen in de zomer de eendjes voeren en in de winter kunnen schaatsen. Aan de overzijde van het gebouw is een groot speelterrein waar we regelmatig heen gaan. Daarnaast zijn er op loopafstand diverse speeltuinen.

Geschiedenis Kandelaarkerk

Onze locatie aan de Hamburgerstraat is gevestigd in een voormalig kerkgebouw. De Kandelaarkerk is in 1965 in gebruik genomen als kerk. In 2000 heeft de Kandelaarkerk een nieuwe bestemming gekregen. Tot 2011 heeft het gebouw verschillende gebruikers gekend. In 2011 heeft Monkey Donky Speelhuis het gebouw gekocht en volledig gerenoveerd en verbouwd. De Kandelaarkerk is een gemeentelijk monument waardoor er tijdens de verbouwing rekening is gehouden met een aantal karakteristieke eigenschappen van het pand. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in het Ruysdael-glas in de BSO-ruimte en de kandelaar die buiten op de gevel te zien is.

Kinderdagverblijf Hamburgerstraat

De kinderopvang is sinds eind oktober 2011 gevestigd aan de rand van het park en met uitzicht op de vijver. De dagopvang bevindt zich in het souterrain en bestaat uit twee gezellige en lichte groepsruimten. De leeftijdsopbouw op de groep is van 3 maanden tot 4 jaar. De oudste kinderen starten de dag vaak in het speellokaal, terwijl de jongste kinderen direct naar de eigen groepsruimte gaan. De oudste kinderen van de kinderdagopvang gaan aan het einde van de dag regelmatig naar de ruimte van de buitenschoolse opvang. Kinderen van verschillende leeftijden leren omgaan met elkaar, broertjes en zusjes zien elkaar dan. Aangrenzend aan de groep is een overdekte en afgesloten buitenspeelplaats met een grote zandbak en ruimte om onder andere te spelen met rijdend materiaal. Daarnaast is er rondom het gebouw een afgesloten buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Op het kinderdagverblijf aan de Hamburgerstraat bieden we de mogelijkheid om tussen de middag een warme maaltijd te gebruiken. Broodmaaltijd of warme hap: de keuze is aan jou! Onze fantastische koks maken er elke dag iets lekkers én gezonds van. Voor meer info kun je contact opnemen met de administratie. 

Buitenschoolse opvang Hamburgerstraat

De buitenschoolse opvang van Monkey Donky Speelhuis bevindt zich op de begane grond, de voormalige kerkvloer, en op de eerste verdieping van het gebouw. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime keuken voor kookactiviteiten die met de kinderen worden ondernomen. De buitenschoolse opvang heeft daarnaast de beschikking over een groot speeltoestel, waar de kinderen naar hartenlust in kunnen klimmen, springen en glijden. Rondom het gebouw is een afgesloten buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. De oudste kinderen van de kinderdagopvang gaan aan het einde van de dag soms naar de ruimte van de buitenschoolse opvang. Broertjes en zusjes zien elkaar dan en kinderen van verschillende leeftijden leren omgaan met elkaar.

LRK-nummers en inspectierapporten

LRK Hamburgerstraat kinderdagverblijf: 885098705
LRK Hamburgerstraat buitenschoolse opvang: 106289615

De meest recente GGD inspectierapporten van de locatie Hamburgerstraat kun je inzien op de website van het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande links: 

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky