Vorige slide
Volgende slide

Het Toddlers Huis Friesestraatweg Groningen

Adres:
Friesestraatweg 217E
9743 AD Groningen

Contact:
Tel: 050 577 23 96
Email: info@toddlershuis.nl

Locatie Friesestraatweg

Het Toddlers Huis is gevestigd aan de Friesestraatweg op bedrijvenpark “De Ommelanden”. De meeste kinderen komen uit (de omgeving van) de wijken Gravenburg, de Held en Reitdiep. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur van het kinderdagverblijf.

Het Toddlers Huis locatie Friesestraatweg is een modern, gezellig kinderdagverblijf. In ons kinderdagverblijf zijn een babygroep, een dreumesgroep, twee peutergroepen en een buitenschoolse opvang gevestigd. De inrichting van elke groepsruimte is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo kunnen de baby’s in elke groepsruimte vrij en veilig rondkruipen, op kussens liggen en met knuffels en ander speelgoed spelen. Voor de dreumesen en de peuters zijn de groepen zo ingericht dat er ruimte is voor actief spel op onder andere rijdend materiaal, maar ook voor even rustig spelen met bijvoorbeeld het treinspoor of de poppen. Daarnaast is er ruimte voor de kinderen om zich rustig terug te trekken om een boekje te lezen of even lekker te liggen. Ook op de buitenschoolse opvang zijn verschillende hoeken waar de kinderen zich na schooltijd kunnen ontspannen.

Op het kinderdagverblijf aan de Friesestraatweg bieden we de mogelijkheid om tussen de middag een warme maaltijd te gebruiken. Broodmaaltijd of warme hap: de keuze is aan jou! Onze fantastische koks maken er elke dag iets lekkers én gezonds van. Voor meer info kun je contact opnemen met de administratie. 

De locatie Friesestraatweg beschikt over een fantastische grote tuin met uitzicht op het water. De tuin is ingericht met een zandbak, een klimbult en een glijbaan. Voor het fietsen is er een leuk parcours aangelegd met bochtjes en houten balkjes. Speciaal voor de BSO is er een extra stuk bij de tuin aangelegd, die af te sluiten is van de rest van de tuin. Natuurlijk is de gehele tuin door middel van hekken veilig gemaakt voor de kinderen.

 

LRK-nummers en inspectierapporten

LRK Friesestraatweg kinderdagverblijf – 952159077
LRK Friesestraatweg buitenschoolse opvang – 888901082

De meest recente GGD inspectierapporten van de locatie Friesestraatweg kun je inzien op de website van het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande links: 

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky