Monkey Donky
De Hunze Groningen

Adres:
Beijumerweg 10
9731 EB Groningen

Contact:
Tel: 050 579 10 72
Email: info@monkeydonky.nl

Kinderdagverblijf De Hunze

Vlak naast het Van Starkenborghkanaal vind je onze locatie De Hunze. Op deze locatie worden vooral kinderen uit De Hunze en Van Starkenborgh opgevangen. Ook ouders uit Beijum en de Korrewegwijk / Indische buurt weten locatie De Hunze te vinden. Het kinderdagverblijf is daarnaast ideaal gelegen voor ouders die in bijvoorbeeld Zuidwolde, Bedum of Winsum wonen en in de stad Groningen werken.

Dagopvang aan de Beijumerweg

Onze locatie De Hunze, aan de Beijumerweg, biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is een fijne, kleinschalige locatie met twee opvanggroepen. Kinderen van verschillende leeftijden worden samen opgevangen door een vast team van pedagogisch medewerkers. Naast de opvanggroepen is er ook een grote, ruime hal waar de kinderen kunnen spelen. En, uiteraard, een mooie (omsloten) tuin met veel groen.

Kinderdagverblijf De Hunze is 51 weken per jaar geopend. Tussen kerst en oud & nieuw is deze locatie gesloten. De andere locaties van Monkey Donky Speelhuis en Het Toddlers Huis zijn wel het gehele jaar geopend.

Zijn je kinderen al wat ouder en ben je op zoek naar buitenschoolse opvang in het noord-oosten van de stad Groningen? Dan kun je terecht op de BSO bij onze locatie aan de Hamburgerstraat.

LRK-nummer en inspectierapport

LRK kinderdagverblijf De Hunze – 169362504

Het meest recente GGD inspectierapport van locatie De Hunze kun je inzien in het Landelijk Register Kinderopvang, via onderstaande link: 

 

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky