Kwaliteit

Het Toddlers Huis onderscheidt zich door de flexibiliteit van onze opvang, kwaliteit en aandacht van onze leiding. Zo kunnen kinderen al binnen enkele dagen bij ons terecht. Heeft u afwijkende breng- en haaltijden, wilt u een dag ruilen of uw kind een dag extra brengen? Geen probleem. Wilt u hulp bij aanvragen richting de Belastingdienst of de Sociale Dienst? Ook dan helpen we u graag. In overleg is er bij ons veel mogelijk. Service vinden wij heel gewoon.

Veiligheid

Niets is belangrijker dan de veiligheid van uw kind. Het Toddlers Huis laat dan ook niets aan het toeval over. De vestigingen hebben een hoofdingang waarvan de deur beveiligd is. In de gebouwen zijn ontruimingsplan/evacuatieplannen aanwezig. Tevens worden er 2x per jaar brandoefeningen gedaan. Alle pedagogisch medewerkers zijn in het bezit van een EHBO certificaat of een BHV diploma.

Er is rekening gehouden met de wettelijke normen waar de GGD op toeziet, zoals vingerbeschermers op de deuren, beveiligde stopcontacten, veilig speelgoed en dergelijke. U kunt de gehele risico inventarisatie veiligheid inzien op de vestiging.

Hygiëne

Iedereen die het Toddlers huis binnentreedt wordt verzocht om plastic overschoentjes te dragen, dit om de vloeren zo schoon mogelijk te houden voor de kinderen. Ook kinderen dragen op de groepen geen schoenen waarmee ze naar buiten zijn geweest. Vaak dragen de kinderen sokken met antislip, of slofjes. Om de schoonmaak van de groepen en andere ruimtes zo optimaal te laten zijn, zijn er schoonmaakroosters in gebruik. Voorbeelden zijn het schoonmaken van commode, tandenborstels die niet tegen elkaar aan staan, het afdekken van de zandbak en nog veel meer.

Personeel

De kwaliteit en professionaliteit van de kinderopvang van Het Toddlers Huis en de daarbij horende aandacht voor het kind is voor een groot deel afhankelijk van de medewerkers. Het Toddlers Huis besteedt daarom uitgebreid aandacht aan de selectie, screening en begeleiding van haar medewerkers. Het Toddlers Huis hanteert een streng aanname beleid. Alle leidsters zijn in het bezit van een relevant diploma voor de kinderopvang en worden zorgvuldig gescreend. Het personeel van ‘Het Toddlers Huis’ is gediplomeerd en verricht hun taak met toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel.

Inspectierapporten

Klik op een van de onderstaande links om de inspectierapporten van de GGD per locatie in te zien.

Friesestraatweg Kinderopvang
Buitenschoolse opvang 
Kraneweg Kinderopvang

Klachtbehandeling

Binnen het Toddlershuis nemen we klachten serieus. Als u een klacht heeft en u komt er met de groepsleiding niet uit, kunt u bij de administratie terecht. De behandeling van de klacht is er op gericht het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wanneer de klacht niet naar tevredenheid is behandeld, kunt u zich wenden tot de directie, waarop zij zo snel mogelijk zal handelen. Het Toddlers Huis is aangesloten bij de Stichting Klachtencommissie Kinderopvang. Daar kunt u te allen tijde met uw klacht terecht.

 

Rondleiding aanvragen

Voordat u uw kind bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang aanmeldt, wilt u natuurlijk eerst even komen kijken.