Kinderopgvang in de buurt van Zuidhorn – Het Toddlers Huis

 

Bent u op zoek naar een kinderdagopvang vlakbij Zuidhorn? Bij het Toddlers Huis zetten we de ontwikkeling van uw kind voorop. Wij begrijpen hoe belangrijk de eerste jaren van uw kind zijn. Daarom kunnen kinderen bij onze kinderdagopvang veilig ontdekken, spelen en groeien. Wij bieden deskundige en zorgzame opvang in een huiselijke en veilige omgeving. Zowel flexibele als vaste contracten zijn mogelijk bij onze kinderdagopvang. Vanuit Zuidhorn bent u binnen 10-15 minuten bij onze locatie aan de Friesestraatweg in Groningen.

Kinderopvang Friesestraatweg

Het Toddlers Huis aan de Friesestraatweg is gevestigd in de voormalige melkfabriek De Ommelanden. Daarmee is de kinderopvang en buitenschoolse opvang ideaal voor kinderen uit Zuidhorn en de wijken Reitdiep, De Held, Gravenburg, Vinkhuizen en Paddepoel.

Wij bieden kinderopvang aan kinderen in de leeftijd van 2 maanden tot 4 jaar in een verticale of horizontale groep. De ruimtes zijn modern, gezellig en warm ingericht: iedereen voelt zich hier snel thuis. Er zijn altijd twee of drie vaste leidsters aanwezig waardoor de vertrouwensband tussen leidster, kind en ouder zich positief kan ontwikkelen.

Kom eens vrijblijvend langs!

Bij Het Toddlers Huis kun je altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je wilt weten in welke omgeving je kind terecht komt. Om een indruk te krijgen van Het Toddlers Huis kun je via deze link een afspraak maken voor een rondleiding. Je bent na deze rondleiding tot niets verplicht, de keus blijft aan jou!

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky