Kinderopvang Groningen Zuid 

Bent u op zoek naar kinderopvang in Groningen Zuid? Toddler’s Huis is uw professionele, veilige en warme kinderopvang.

Kinderopvang Groningen Het Toddlers Huis

Wij begrijpen dat de eerste jaren van uw kind zeer belangrijk zijn. Daarom is Toddlers Huis de plek waar uw kind veilig kan ontdekken, spelen en groeien. Zowel vaste als flexible afspraken zijn mogelijk bij het Toddlers Huis.

Wat u van ons kunt verwachten.

  • Meer dan 15 jaar expertise opgebouwd in alle soorten kinderopvang.
  • Contracten zowel flexibel als vast
  • Een helder pedagogisch beleid ingelicht door ervaring en wetenschap.
  • Goed bereikbaar door locatie nabij Groningen Zuid / Centrum van Groningen
  • Kinderopvang van 07:00-18:00 uur
  • Warme en professionele kinderopvang en BSO voor de optimale ontwikkeling van uw kind.

Veilig ontdekken, spelen en groeien is de basis van Toddlers Huis. Onder de liefdevolle aandacht van onze deskundige en zorgzame leiding kunnen kinderen gerust hun gang gaan. Wij zorgen dat speelgoed, meubilair en de inrichting van de groepsruimtes in orde is. Veiligheid, gezondheid en hygiëne staan voorop.

Kinderopvang staat nooit stil. Er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom ontwikkelt Toddlers Huis continu de werkwijze en visie, op basis van onze praktische ervaring en de meest actuele wetenschappelijke inzichten. Hierdoor blijven we de beste kinderopvang bieden. Onze visie en werkwijze kunt u teruglezen in ons pedagogisch beleid.

De centrale pilaar in deze visie is respect: een vertrouwensband met de kinderen op basis van structuur, liefdevolle zorg en een positieve benadering . Het voorbeeld van onze staf aan de kinderen is erg belangrijk in hoe zij deze waarden overnemen. Daar besteden we daarom extra aandacht aan.

Verder zoeken we altijd een combinatie van praktische (MBO), praktisch-theoretische (HBO) en theoretische (WO) mensen bij Toddlers Huis. Diversiteit van inzichten en werkwijze werkt verrijkend voor onze aanpak.

Toeslag en tarieven voor kinderopvang

Weet u al of u in aanmerking komt voor toeslagen?  Veel ouders hebben daar recht op, afhankelijk van het toetsingsinkomen en de gezinssamenstelling. De Belastingdienst biedt online een proefberekening aan. Daar kunt u eventueel ook meteen de toeslag aanvragen.

Kinderdagopvang en peuterspeelzaal in Groningen Zuid

Het is niet altijd mogelijk van te voren vast te leggen hoeveel kinderopvang u af wilt nemen. Zeker met een flexibele baan of een eigen bedrijf. Daarom bieden we opties voor flexibele afname van dagen en dagdelen. Eén optie is een nul-urencontract, dan neemt u alleen de daadwerkelijk afgenomen kinderopvang af.

Kom een keer kijken bij onze kinderopvang en peuterspeelzaal in Groningen

We geven u met plezier een rondleiding bij het Toddler’s Huis. U bent er zo vanuit Groningen Zuid of het Centrum van Groningen.

Natuurlijk wilt u eerst zien en meemaken wat voor kinderopvang wij bieden bij Toddler’s Huis. Wij vertellen u graag meer over hoe de kinderopvang werkt, dagindelingen, leuke programma’s, slaapruimtes, speelruimtes, en wie uw kunt van en naar school brengt.

Neem contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor een bezoek. U kunt ook het formulier invullen. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen.

Telefoon: 050 577 23 96
Email: Info@toddlershuis.nl

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky