Kinderopvang De Held

Bent u op zoek naar een kinderdagopvang in Groningen in de wijk de Held, waar uw kind samen met andere kinderen kan opgroeien in een sfeervolle en huiselijke omgeving met betrokken en professionele pedagogisch medewerkers? Bij kinderopvang Het Toddlers Huis in Groningen heeft u het juiste kinderdagverblijf gevonden!

Dagritme Het Toddlers Huis
kinderopvang de Held

Een vast dagritme op de groep met vaste eet-, slaap- en speelmomenten zorgt voor een vertrouwd gevoel. Vanzelfsprekend geldt dit vaste dagritme minder vaak voor de baby’s, omdat baby’s nog een individueel ritme hebben. Voor de baby’s wordt in overleg met de ouders een eigen voedings- en slaapschema opgesteld. Uiteraard wordt dit continu afgestemd op de behoeften van het kind. Samenspelen wordt binnen het kinderdagopvang in de Held aangemoedigd, maar natuurlijk is uw kind vrij om alleen te spelen. Op de manier kan een kind zelf individuele voorkeuren en mogelijkheden ontdekken. Daarnaast plannen wij naast het vrije spelen momenten in waarbij de groepsleiding een activiteit kiest. Of u nu kiest voor dagopvang, peuterspeelzaal, buitenschoolse, tussen schoolse, vakantie- of gastouderopvang; bij Het Toddlers Huis staat kwaliteit centraal! Wij vinden dat kinderopvang méér is dan opvang en verzorging. Wij kijken en luisteren samen met de ouders naar wat elk afzonderlijk kind beweegt en bezighoudt. Wij zullen er alles aan om uw kind zich bij ons thuis te laten voelen!

Veiligheid en hygiëne

Een goede hygiëne en controle zijn onmisbaar in de kinderopvang. Kinderen komen in aanraking met ziekteverwekkers waartegen zij (nog) niet altijd voldoende weerstand hebben opgebouwd. Een essentieel punt om op te letten tijdens een rondleiding.

Van alle kinderopvang centra’s zijn de GGD inspectie rapporten in te zien. Ook het Toddlers Huis ondergaat meerdere malen per jaar een inspectie. Onze inspectie rapporten kunt u op hier onze website nalezen.

Buitenspelen

Bij onze kinderopvang bevindt zich een grote tuin waar uw kind heerlijk buiten kan spelen en verschillende uitdagingen kan aangaan. Bij mooi weer gaan we natuurlijk naar buiten! Voor de jonge baby’s hebben we een ruime buitenbox die we bij de groep neer kunnen zetten zodat de baby’s veilig in de schaduw kunnen spelen. Ook is het leuk om de kinderen van de andere groepen of broertjes en zusjes in de tuin te ontmoeten. Toddlers Huis vindt het erg belangrijk dat kinderen naar buiten gaan om lekker te kunnen fietsen, klimmen, ballen, glijden, rennen en onderzoeken.

Rondleiding aanvragen

Voordat u uw kind bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang aanmeldt, wilt u natuurlijk eerst even komen kijken.