Kinderopvang Zuidhorn

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf in de buurt van Zuidhorn? Bij het Toddlers Huis zetten we de ontwikkeling van uw kind voorop. Wij begrijpen hoe belangrijk de eerste jaren van uw kind zijn. Daarom kunnen kinderen bij ons veilig ontdekken, spelen en groeien. Wij bieden deskundige en zorgzame kinderopvang in een veilige en huiselijke omgeving. Zowel flexibele als vaste contracten zijn mogelijk bij ons kinderdagverblijf. Vanuit Zuidhorn bent u binnen 10-15 minuten bij onze locatie aan de Friesestraatweg in Groningen.

Ontdekken, spelen en groeien in ons kinderdagverblijf

Uw kind kan bij ons veilig ontdekken, spelen en groeien in een vertrouwde en liefdevolle omgeving. In ons kinderdagverblijf staat veiligheid, gezondheid en hygiëne hoog in het vaandel. Wij kijken zorgvuldig naar speelgoed, meubilair en de inrichting van de groepsruimtes. Bij het Toddlers Huis zorgen we dat kinderen optimaal kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo.

Wij denken voortdurend na over hoe we kinderen het beste kunnen opvangen. Een kinderdagverblijf is beter wanneer mensen met praktische (MBO), praktisch-theoretische (HBO) en theoretische (WO) achtergrond samenkomen. Bij het Toddlers Huis doen we dat. U kunt hier meer over lezen in ons pedagogisch beleid. Wij stellen dit beleid ieder jaar bij met nieuwe kennis en opleidingen voor onze medewerkers. Zo blijft onze werkwijze groeien en ontwikkelen.

Het Toddlers Huis

Het Toddlers Huis is een kinderopvangorganisatie, die al ruim 18 jaar ervaring heeft in de kinderopvang. Het Toddlers Huis heeft twee kinderdagverblijven en een buitenschoolse opvang, waar medewerkers, baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar opvangen. Wij vinden het van belang dat kinderen gedurende hun opvang spelen, leren en groeien zodat we een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het kind. Met een kopje thee vertelt uw kind over de schooldag. De pedagogische medewerkers van Het Toddlers Huis maken daar graag tijd voor vrij. Oprechte aandacht voor de kinderen is namelijk heel belangrijk. Bij ons kunnen kinderen ook tijdens margedagen en schoolvakanties terecht. Wanneer u uw kind incidenteel wilt brengen buiten de vaste dagen of een keertje wilt wisselen van dag, is dit bijna altijd mogelijk. U kunt op de groep informeren of dit mogelijk is.
Lees meer over onze buitenschoolse opvang.

Kinderdagverblijf Friesestraatweg

Het Toddlers Huis aan de Friesestraatweg is gevestigd in de voormalige melkfabriek De Ommelanden. Daarmee is de kinderopvang en naschoolse opvang ideaal voor kinderen uit de wijken Reitdiep, De Held, Gravenburg, Vinkhuizen en Paddepoel.

Wij bieden kinderopvang aan kinderen in de leeftijd van 2 maanden tot 4 jaar in een verticale of horizontale groep. De ruimtes zijn modern, gezellig en warm ingericht: iedereen voelt zich hier snel thuis. Er zijn altijd twee of drie vaste leidsters aanwezig waardoor de vertrouwensband tussen leidster, kind en ouder zich positief kan ontwikkelen.

Opvangmogelijkheden

Het Toddlers Huis biedt u diverse opvangmogelijkheden aan om u als ouder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast de reguliere contracten, waar kinderen direct na schooltijd opgehaald worden, zijn er ook vakantie-, flexibele- en/of voorschoolse opvangmogelijkheden. Het Toddlers Huis is bewust van ieders wensen en houdt hier zodoende rekening mee. Zo is er altijd een vorm die aansluit bij uw werktijden, studieritme of behoeften.

Relevante pagina’s:

Kom een keertje kijken op ons kinderdagverblijf

U kunt altijd een keertje komen kijken. We geven u graag een rondleiding. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u eerst de sfeer wilt proeven en de omgeving wilt zien voor u kiest voor uw kinderdagverblijf.

Wij vertellen u met plezier over hoe ons kinderdagverblijf werkt, hoe we met uw kind omgaan, de dagindeling, de slaapkamers, waar de kinderen spelen en door wie uw kind van school wordt gehaald. We gaan graag met u in gesprek over deze en mogelijke andere vragen die u heeft. De rondleiding verplicht u uiteraard tot niets.

Rondleiding aanvragen

Zelf een kijkje nemen bij de onze kinderdagverblijf? Onze medewerkers leiden u graag rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *