Geef hier uw suggestie!


Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Met een kopje thee vertellen over de schooldag. Het schoolwerk laten zien. De pedagogische medewerkers van Het Toddlers Huis maken daar graag tijd voor vrij. Oprechte aandacht voor de kinderen is namelijk heel belangrijk. Elke schooldag haalt de leiding uw kinderen van school op. En ook tijdens margedagen en schoolvakanties kunnen kinderen bij Het Toddlers Huis terecht.

Elke dag is leuk

Na schooltijd met aandacht ontspannen 

Het Toddlers Huis doet er alles aan om de opvang buiten schooltijd zo leuk mogelijk te maken. Iedere maand staat er een ander thema centraal met leuke, leerzame activiteiten en uitjes. Daarnaast is er genoeg ruimte voor andere activiteiten op de groep en buiten. Lekker het bos ingaan bijvoorbeeld, naar de speeltuin of naar de tuin om groenten te oogsten. Ook is het mogelijk om tijdens de bso-uren zwemlessen te nemen. De ruimte krijgen om met leeftijdgenootjes en onder het toezicht van de begeleiding spelenderwijs te leren, is erg belangrijk. Van samen spelen wordt de motoriek van een kind beter. Bovendien leren kinderen ook respectvol met elkaar om te gaan, te delen, te luisteren naar anderen en te vertellen wat ze willen. De begeleiding stimuleert hen op een positieve manier. Heeft een kind even geen zin om samen te spelen? Dan mag het zich rustig terugtrekken met een boek of een puzzel. 

Gezond eten

Zien eten, doet eten!

Op woensdagen, vrijdagen en vakantiedagen verzorgt Het Toddlers Huis de lunch. Gezonde volkorenboterhammen met verantwoord beleg en een glas melk of water. Tussendoor zijn er thee of sap en gezonde tussendoortjes zoals fruit en rijstwafels. Verjaardagen worden gevierd met gezonde traktaties, slingers, zingen en natuurlijk een cadeautje.

 

Flexibele buitenschoolse opvang

Flexibele buitenschoolse opvang

Bij reguliere opvang maakt u gebruik van opvang op vaste dagen of dagdelen in de week. De kinderen worden direct na schooltijd opgehaald en blijven de middag bij Het Toddlers Huis. Tijdens de vakanties worden kinderen opgevangen tussen 7.00 uur en 18.00 uur. Hebt u in de schoolvakanties geen opvang nodig of wilt u opvangdagen ruilen? Er zijn verschillende flexibele opvangvormen mogelijk. 

'Tijdens de schoolvakanties leuke uitstapjes’

 

 

Extra dagdelen of wisselen

Extra dagdelen en ruilen van dagen

Wanneer u uw kind incidenteel wilt brengen buiten de vaste dagen of een keertje wilt wisselen van dag, is dit bijna altijd mogelijk. U kunt op de groep informeren of dit mogelijk is. Er wordt dan gekeken of de personele bezetting en de groepsgrootte dit toelaat. Extra afgenomen opvang wordt apart in rekening gebracht. Moet u overwerken of heeft u een afspraak na uw werk? U betaalt alleen de extra uren die u afneemt. Het ruilen van dagen is kosteloos maar kan alleen vooraf aangegeven worden.

Rondleiding aanvragen

Rondleiding aanvragen

Zelf een kijkje nemen bij de buitenschoolse opvang aan de Friesestraatweg? Onze medewerkers leiden u graag rond.