Buitenschoolse opvang basisschool Meander Groningen

Bent u op zoek naar een opvang voor uw kind(eren) en zit uw kind op de OBS Meander? Dan bent u bij Het Toddlers Huis aan het juiste adres! Wij werken namelijk samen met de openbare basisschool Meander in Groningen om u als ouder te helpen uw kinderen op te vangen in een vertrouwde en kindvriendelijke omgeving.

OBS Meander

Meander is een openbare basisschool, die te vinden is in de wijk Reitdiep. Het is een nieuwe wijk aan de noordkant van Groningen. Naast de openbare basisschool zijn er ook andere organisaties te vinden, waar samenwerking plaatsvindt om de doorstroming van kinderen makkelijker te maken. De naam heeft zijn oorsprong van de oude rivierlopen, die Meanders worden genoemd.

Wat is Het Toddlers Huis?

Het Toddlers Huis is een kinderopvangorganisatie, die al ruim 18 jaar ervaring heeft in de kinderopvang. Het Toddlers Huis heeft twee kinderdagverblijven en een buitenschoolse opvang, waar medewerkers, baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar opvangen. Wij vinden het van belang dat kinderen gedurende hun opvang spelen, leren en groeien zodat we een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het kind. Het Toddlers Huis is gevestigd op twee locaties: de Friesestraatweg, waar zich een kinderopvang en een buitenschoolse opvang bevindt en de Kraneweg, waar de tweede kinderopvang van Het Toddlers Huis zich bevindt.

Wat zijn de opvangmogelijkheden?

Het Toddlers Huis biedt u diverse opvangmogelijkheden aan om u als ouder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast de reguliere contracten, waar kinderen direct na schooltijd opgehaald worden, zijn er ook vakantie-, flexibele- en/of voorschoolse opvangmogelijkheden. Het Toddlers Huis is bewust van ieders wensen en houdt hier zo rekening mee. Zo is er altijd een vorm die aansluit bij uw werktijden, studieritme of behoeften.

Is een vrijblijvende rondleiding mogelijk?

Bij Het Toddlers Huis kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding. We kunnen ons namelijk voorstellen dat u wilt weten in welke sfeer en omgeving uw kind terecht komt. Hoe gaat de leiding om met de kinderen? Wat is de dagindeling? Hoe zien de slaapkamers eruit, waar spelen de kinderen en door wie wordt uw kind van school gehaald? Het zijn vragen waar u tijdens uw rondleiding antwoord op krijgt. U bent na deze rondleiding tot niets verplicht, de keus is aan u.

Rondleiding aanvragen

Zelf een kijkje nemen? Onze medewerkers leiden u graag rond.

Afspraak maken