Kinderopvang basisschool Aquamarijn Groningen

Bent u opzoek naar een opvang voor uw kind(eren) en zit uw kind op de CBS Aquamarijn? Dan bent u bij Het Toddlers Huis aan het juiste adres! Wij werken namelijk samen met de christelijke basisschool Aquamarijn in Groningen om u als ouder te helpen uw kinderen op te vangen in een vertrouwde en kindvriendelijke omgeving.

CBS Aquamarijn Groningen

CBS Aquamarijn is gevestigd op twee locaties in Groningen, waarvan één zich bevindt in de wijk Gravenburg en de ander in de wijk Reitdiep. De christelijke basisschool is groeiende en er wordt gekeken of er mogelijkheden zijn om extra lokalen te kunnen gebruiken. De naam van de christelijke basisschool is weloverwogen gekozen en refereert naar een edelsteen. De boodschap hierin is dat ze de kinderen willen laten schitteren, in al hun mengvormen van veelkleurigheid.

Het Toddlers Huis

Het Toddlers Huis is een kinderopvangorganisatie, die al ruim 18 jaar ervaring heeft in de kinderopvang. Het Toddlers Huis heeft twee kinderdagverblijven en een buitenschoolse opvang in Groningen, waar medewerkers, baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar opvangen. Wij vinden het van belang dat kinderen gedurende hun opvang spelen, leren en groeien zodat we een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het kind. Het Toddlers Huis is gevestigd op twee locaties: de Friesestraatweg, waar zich een kinderopvang en een buitenschoolse opvang bevindt en de Kraneweg, waar de tweede kinderopvang van het Toddlers Huis zich bevindt.

Opvangmogelijkheiden

Het Toddlers Huis biedt u diverse opvangmogelijkheden aan om u als ouder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast de reguliere contracten, waar kinderen direct na schooltijd opgehaald worden, zijn er ook vakantie-, flexibele- en/of voorschoolse opvangmogelijkheden. Het Toddlers Huis is bewust van ieders wensen en houdt hier zodoende rekening mee. Zo is er altijd een vorm die aansluit bij uw werktijden, studieritme of behoeften.

Kom eens vrijblijvend langs!

Bij Het Toddlers Huis kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding. We kunnen ons namelijk voorstellen dat u wilt weten in welke sfeer en omgeving uw kind terecht komt. Hoe gaat de leiding om met de kinderen? Wat is de dagindeling? Hoe zien de slaapkamers eruit, waar spelen de kinderen en door wie wordt uw kind van school gehaald? Het zijn vragen waar u tijdens uw rondleiding antwoord op krijgt. U bent na deze rondleiding tot niets verplicht, de keus is aan u.

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky