BSO Vinkhuizen

Bij onze BSO in Vinkhuizen hebben wij veiligheid, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel staan. Het creëren van een veilig gevoel bij uw kind heeft bij ons de hoogste prioriteit, hierdoor kan uw kind zich optimaal ontplooien. Kinderen krijgen bij ons de oprechte aandacht die zij verdienen!

Met aandacht ontspannen in de BSO Vinkhuizen

Onze BSO in Vinkhuizen biedt kinderen ontspanning na hun drukke schooldag! Wij bieden uw kinderen zorg met veel aandacht en onder het genot van een drankje kunnen zij vertellen over hun schooldag. Ook gedurende de vakanties is de buitenschoolse opvang in Vinkhuizen geopend. Het unieke van Het Toddlers Huis is dat er elke maand een thema centraal staat, waarin kinderen deel uitmaken van leerzame en vooral leuke activiteiten en uitjes. Naast al deze activiteiten is er natuurlijk ook volop ruimte voor creativiteit zoals knutselen, tekenen en spelletjes.

Spelenderwijs leren

De ruimte krijgen om met leeftijdgenootjes en onder toezicht van de begeleiding spelenderwijs te leren is erg belangrijk. Van samen spelen wordt de motoriek van een kind beter. Ook is het mogelijk om tijdens de BSO-uren zwemlessen te nemen. Bij Het Toddlers Huis in Vinkhuizen leren kinderen respectvol met elkaar om te gaan, te delen en te luisteren naar anderen.

Wat zijn de opvangmogelijkheden in Vinkhuizen?

Het Toddlers Huis biedt u diverse opvangmogelijkheden aan om u als ouder zo goed mogelijk van dienst te zijn met kinderopvang in Groningen. Naast de gebruikelijke contracten, waar kinderen direct na schooltijd opgehaald worden, zijn er ook vakantie-, flexibele- en/of voorschoolse opvangmogelijkheden. Het Toddlers Huis is bewust van ieders wensen en houdt hier rekening mee. Zo is er altijd een vorm die aansluit bij uw werktijden, studieritme of behoeften.

Is flexibele kinderopvang mogelijk?

Wanneer u uw kind incidenteel wilt brengen buiten de vaste dagen of een keertje wilt wisselen van dag, is dit bijna altijd mogelijk. U kunt op de groep informeren of dit mogelijk is. Er wordt dan gekeken of de personele bezetting en de groepsgrootte dit toelaat. Extra afgenomen opvang wordt apart in rekening gebracht. Moet u overwerken of heeft u een afspraak na uw werk? U betaalt alleen de extra uren die u afneemt. Het ruilen van dagen is kosteloos, maar kan alleen vooraf aangegeven worden.

Kan ik een rondleiding aanvragen?

Zelf een kijkje nemen bij de onze BSO in Vinkhuizen? Onze medewerkers leiden u graag rond. Maak een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding, om te zien hoe wij werken. Tijdens de rondleiding beantwoorden wij al uw vragen en maakt u kennis met onze werkwijze en collega’s.