BSO Paddepoel Groningen – Het Toddlers Huis

Bij onze BSO in Paddepoel hebben wij veiligheid, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel staan. Het creëren van een veilig gevoel bij uw kind heeft bij ons de hoogste prioriteit, hierdoor kan uw kind zich optimaal ontplooien. Kinderen krijgen bij ons de oprechte aandacht die zij verdienen!

BSO Friesestraatweg

Het Toddlers Huis aan de Friesestraatweg is gevestigd in de voormalige melkfabriek De Ommelanden. Daarmee is de kinderopvang en naschoolse opvang ideaal voor kinderen uit de wijken Reitdiep, De Held, Gravenburg, Vinkhuizen en Paddepoel.

Onze BSO aan de Friesestraatweg biedt kinderen ontspanning na hun drukke schooldag! Ook gedurende de vakanties is de BSO locatie geopend. Het unieke van Het Toddlers Huis is dat er elke maand een thema centraal staat, waarin kinderen deel uitmaken van leerzame en vooral leuke activiteiten en uitjes. Naast al deze activiteiten is er natuurlijk ook volop ruimte voor creativiteit zoals knutselen, tekenen en spelletjes. 

Kom eens vrijblijvend langs!

Bij Het Toddlers Huis kun je altijd terecht voor een vrijblijvende rondleiding. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je wilt weten in welke omgeving je kind terecht komt. Om een indruk te krijgen van Het Toddlers Huis kun je via deze link een afspraak maken voor een rondleiding. Je bent na deze rondleiding tot niets verplicht, de keus blijft aan jou!

Locaties Het Toddlers Huis

Friesestraatweg

Kraneweg

Locaties Monkey Donky