Bent u op zoek naar babyopvang in Groningen? Bij het Toddlers Huis krijgt uw baby alle liefdevolle verzorging en aandacht terwijl u aan het werk bent. Wij begrijpen hoe belangrijk het eerste jaar van uw kind is. Daarom is onze babyopvang gericht op sensitieve verzorging, emotionele veiligheid en het stimuleren van de ontwikkeling van uw baby.

Wij bieden deskundige en zorgzame opvang in een huiselijke en veilige omgeving. Zowel flexibele als vaste contracten zijn mogelijk bij onze kinderdagopvang.

Onze babyopvang biedt:

 

 

Veilig ontwikkelen en groeien in onze babyopvang

Babyopvang verschilt van normale kinderopvang. Het meest belangrijke in babyopvang is liefdevolle verzorging en voldoende aandacht. Dit zorgt ervoor dat uw baby zich veilig en geliefd voelt en van daaruit optimaal kan groeien en ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat uw baby in onze opvang ruim aandacht krijgen. Bij het Toddlers Huis staan daarnaast veiligheid, gezondheid en hygiëne hoog in het vaandel.

Wij denken voortdurend na over hoe we onze babyopvang kunnen ontwikkelen. We hebben gemerkt dat onze kwaliteit blijft groeien door mensen met praktische (MBO), praktisch-theoretische (HBO) en theoretische (WO) samen te brengen. Daarnaast vinden we het zeer belangrijk dat onze medewerkers passie voor het vak hebben. Alleen dan kan je echt goed voor baby’s en kinderen zorgen.

U kunt meer lezen over onze visie in ons pedagogisch beleid. Ieder jaar werken we het beleid bij met nieuwe kennis uit wetenschap en ervaring. Daarnaast bieden we doorlopend opleidingen voor onze medewerkers. Zo blijven we ontwikkelen, zodat we uw kind het beste kunnen helpen ontwikkelen.

Toeslag en tarieven voor babyopvang

Wilt u weten hoe het zit met toeslagen en vergoeding van babyopvang? Afhankelijk van uw gezinssamenstelling en inkomsten kunt u daar vaak aanspraak op maken. Via de Belastingdienst kunt u een proefberekening maken om te zien of u in aanmerking komt.

• Hier vindt u een overzicht van de tarieven van Toddlers House.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen of wijzigen van de kinderopvangtoeslag? Wij helpen u graag.

Babyopvang in Groningen met flexibele en vaste opvangvormen

Het is niet altijd mogelijk van te voren aan te geven wat voor opvangvorm u wilt. Daarom bieden we de mogelijkheid om flexibel een aantal dagdelen af te nemen. Een 0-urencontract is ook mogelijk – hierbij neemt u alleen de uren af die u nodig heeft.

Kom een keertje kijken op onze babyopvang

We geven u graag een rondleiding. U bent welkom om een keer langs te komen. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u eerst de sfeer wilt proeven en de omgeving wilt zien voor u kiest voor uw de opvang van uw baby.

Wij vertellen u met plezier over hoe onze babyopvang werkt, onze werkwijze, de dagindeling en de slaapkamers. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over deze en mogelijke andere vragen.